Contact

Drinkflessen 24bottles

Filter
Prijsklasse
0 - 49 50 - 99 100 - 149 150 - 199 200 - 250
Reset

Drinkfles met een duurzame gedachte
De flessen van 24Bottles zijn met een Italiaans design en fabrikant van topkwaliteit. Alles flessen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit roestvrij staal. Zoals je bij de meeste al ziet zit er een mooi print op waardoor je ook nog een mooie fles hebt.

De collectie bestaat uit meerdere type flessen. Wij hebben de volgende flessen in het assortiment.
Urban bottle
De urban drinkfles heeft een inhoud van 500 ml en is enkelwandig. Deze fles is geschikt om makkelijk mee te nemen en zo heb je altijd wat te drinken bij je.
Ook staat er op de fles -0,08. Bij het produceren van een plastic flesje komt 0,08kg CO2 vrij. Elke keer wanneer je de urban fles opnieuw vult bespaar je dus 0,08 kg en zo help jij mee om het klimaat schoner te maken.
Clima
De clima drinkfles in de thermo fles van 24Bottles. De inhoud is ook 500 ml maar deze fles is dubbelwandig. Zo blijft warm drinken 12 uur lang warm en koud drinken 24 uur lang koud.
Tumbler
De laatste toevoeging aan het assortiment is de bekende to go beker. Ook dubbelwandig dus je koffie of thee blijft lekker lang warm. Deze beker is afsluitbaar dus je kunt hem ook rustig even in je tas doen.

Naast de verschillende varianten zijn er ook enkele accessoires die je kunt aanschaffen voor de drinkfles. Zo hebben we de sport dop die op de Urban en Clima passen. Deze is handig voor tijdens het sporten. Let wel op, wanneer je deze dop op de clima zet zal het wat minder lang warm blijven dan 12 uur.
Ook voor de thee liefhebber is er een theefilter waar de losse thee in past. Zo hou je de losse thee in het filter en drink je die niet op.

Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen