Contact

Houten pennen

Filter
Prijsklasse
0 - 49 50 - 99 100 - 149 150 - 199 200 - 250
Reset

Handgemaakt houten pennen van Greentime

Wanneer we een brief gaan schrijven doen we dat het liefst in stijl natuurlijk. Gebruik daarom een handgemaakte houten pen. Deze pennen worden met de hand gemaakt in Italië. Ze gebruiken daarvoor hout met het fsc keurmerk. Het hout komt uit duurzaam beheerde bossen en gaat zo illegale houtkap tegen.

De houten pen is voorzien van een Duitse Schmidt marker die je gewoon weer kunt vervangen als die leeg is. De roller is voorzien van een veertje waardoor de pen heel licht schrijft en fijn in de hand ligt.

Niet alleen de pen is duurzaam. Ook de verpakking van de pen is van gerecycled papier gemaakt en is ook volledig recyclebaar. Het merk probeert met alles een zo klein mogelijke impact op het milieu te maken. Daarom denken ze verder dat alleen een duurzaam product. Zo heeft het hele productie product een vrij lage CO2 uitstoot. Omdat de verpakking vrij plat is past de pen in een brievenbus pakket. Daardoor kan er meer post mee in de vrachtwagen/bus waardoor je per pakket weer minder CO2 uitstoot genegeerd.

Beter voor het milieu dus!

Giftbox van Greentime

De pen van Greentime zie je soms ook terug in de giftbox. In deze box zit een horloge en een pen samen verpakt. Een perfecte combinatie om te geven als relatiegeschenk of als cadeau natuurlijk.
Regelmatig hebben we een set hiervan in de aanbieding. Wil je graag zelf een set samenstellen van een houten horloge met een pen? Stuur ons een bericht en we gaan samen een mooie pakket samen stellen.

Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen