Contact

Metalbird

Filter
Prijsklasse
0 - 49 50 - 99 100 - 149 150 - 199 200 - 250
Reset

Metalen vogels van Metalbird

In ons assortiment hebben we, zoals je hierboven kunt zien, een leuk assortiment van het Nederlandse merk Metalbird. Het idee van de stalen vogel komt oorspronkelijk uit Auckland, Nieuw Zeeland. De ontwerper Phil Walters is begonnen met het maken van de stalen vogels.
Phil kreeg inspiratie van een Engelse kunstenaar en maakte in eerste instantie 40 vogels van cortenstaal en plaatste die in zijn eigen omgeving. Veel mensen die daar voorbij kwamen wilde er een kopen en zo is de markt voor Metalbird ontstaan.
De Nederlandse Metalbird komt van Henk uit  Amsterdam, hij en Phil zijn vrienden dus het balletje ging rollen.
Henk maakt de stalen vogels zelf in zijn werkplaats. Ook zijn de ontwerpen van Nederland uniek.

Vogels gemaakt van cortenstaal

De vogel krijgt een mooi roestkleur wanneer het buiten komt te hangen. Dit geeft een mooi warme kleur dat perfect in elke tuin past.
Voor iedereen is wel een passende vogel te vinden, je hebt altijd wel een associatie met een bepaalde vogelsoort. Het assortiment van Metalbird is breed genoeg om er een te kiezen, een gewone mus of ga je toch voor een ijsvogel?

Het assortiment word regelmatig aangevuld met een nieuw model, wanneer ze op voorraad zijn zullen wij deze ook online aanbieden. Van elk verkocht product gaat een deel naar de vogelbescherming in Nederland. Zo dragen we samen bij aan de mooie natuur in Nederland.
Ze zitten in een leuke geschenkverpakking die door de brievenbus past. Dus voor een levering hoef je niet perse thuis te zijn!

Heb jij al een plekje uitgekozen voor de Metalbird?

Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen