Contact

Zonne-energie horloges

Filter
Prijsklasse
0 - 49 50 - 99 100 - 149 150 - 199 200 - 250
Geslacht
Man Vrouw
noun_844738_cc Diameter
34 mm 36 mm 42 mm 43 mm
noun_218454_cc Uurwerk
AS06
Group Materiaal
Hout
Datumweergave
Ja Nee
Reset

Houten zonne-energie horloge
Je gaat al duurzaam met het aanschaffen van een houten horloge van GreenTime maar wat als je hier ook nog een solar uurwerk in hebt zitten! Deze horloges zijn voorzien van een uurwerk dat zich door het daglicht zal opladen. Op de wijzerplaat zit de solar cel geplaatst die de zon / daglicht opzet in energie!
Je zit dus nooit meer met een lege batterij. Deze zonne-energie horloges van hout laden zich bij allerlei soorten licht op dus ook met kunstmatig licht, daglicht is wel het krachtigste.

De omgezette energie zal ook worden opgevangen in een kleine accu zodat het horloge ook in de nacht en avond zal doorlopen. Wanneer de accu vol is kan het horloge enkele weken lopen zonder licht te zien. (Het is natuurlijk zonde om hem niet te dragen, dus niet doen).

In de collectie van GreenTime zitten verschillende formaten en modellen houten solar horloges, voor ieder wat wils.
Houten solar horloge voor haar
We hebben 3 verschillende formaten in de collectie met solar horloges. Ook voor dames is er nu een kleinere variant met een diameter van 36 mm. Dit zijn de ZW141A en de ZW141B modellen.
Is dit formaat te klein voor je dan kun je eens kijken naar de ZW142A of de ZW142C, deze modellen hebben een diameter van 42mm.
Het andere model zit ook in de combi collectie, dus het hout is gecombineerd met staal en heeft daardoor wat meer gewicht en heeft een stoere uitstraling. Dit zijn model ZW119A en ZW119B.

 

Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen