| Time For Nature
 | Time For Nature

Houten horloge voor een wijnliefhebber - ZW131A

€ 119.00
Dit product is uitverkocht.

Een uniek stukje wijnvat om je pols

Het perfecte horloge of misschien wel cadeau voor een echte wijnliefhebber. De houten horloges uit de 'Barrique' collectie zijn gemaakt van het hout van gebruikte wijnvaten. Het hout van deze vaten heeft een stevige structuur maar het ruikt ook nog!
De ZW131B en ZW131C zijn hetzelfde model alleen de kleur van de ring is anders. Dit horloge heeft een diameter van 40mm en is geschikt voor heren en voor dames.

De horloges uit de 'Barrique' collecties zijn allemaal van de wijnvaten gemaakt maar geen enkel model is hetzelfde. De kleur en structuur is altijd uniek.

Het verhaal van het horloge is natuurlijk al erg gaaf maar het je de secondewijzer al goed bekeken? Deze is in de vorm van een kurkentrekker gemaakt.

Waar zijn de Barrique houten horloges van gemaakt?

De horloges uit deze lijn zijn gemaakt van oude gebruikte wijnvaten. Deze geven een unieke kleur aan het hout dat een mooie uitstraling heeft.
De kast is van hout gemaakt maar ook de schakelband is volledig van hout gemaakt. De achterplaat van het horloge is gemaakt van staal waardoor het model wat platter is.

Elk model heeft een andere kleur wijzerplaat.

Een perfect cadeau om als relatie geschenk te geven aan een wijnliefhebber

Vaak geven we en fles wijn aan goede vrienden of zakelijke relaties  maar hoe gaaf is het om nu een horloge te geven die van een oud wijnvat is gemaakt. Een blijvende herinnering waarbij de klant nog vaak aan jullie terug zal denken.

Ook zijn er mogelijkheden om het horloge te personaliseren. Bij interesse neem gerust contact met ons op.

Kan een houten horloge ingekort worden?

Jazeker kan dat! Alle GreenTime horloges met een houten schakelband kunnen korter gemaakt worden met een handige verstel tool die je er gratis bij krijgt. Wil je liever dat wij het voor je doen? Geef dan bij je bestelling je pols omtrek in centimeters door en dan maken wij hem voor je op maat. Toch een twijfel? Geen probleem, we doen je alsnog een verstel tool erbij en de schakels die wij er uit hebben gehaald.

Hoe dat inkorten in zijn werk gaat lees je hier.

Specificaties Houten horloge voor een wijnliefhebber - ZW131A

40 mm
Miyota 2035
Hout
Nee
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen