WoodWick mini Hemp & Ivy

€ 12.00
Dit product is binnenkort weer leverbaar. Heb je vragen over dit model, neem dan gerust contact op.

Heerlijke geurkaars van WoodWick

Ben je al bekend met de geurkaarsen van het Amerikaanse merk WoodWick? De heerlijk geurende kaarsen die ook nog eens een rustgevend knisperend geluid geven zijn onmisbaar in je woonkamer! Al enkele jaren verkopen wij dit merk vol trots in onze winkel, het heeft een hele brede collectie geuren dus het is de moeite waard om ze eens een keer te komen ruiken in onze winkel!

Wanneer je de deksel van deze WoodWick kaars open doet zie je meteen dat de lont anders is dan de 'andere' kaarsen. Deze is namelijk gemaakt van hout (zoals de naam het al zegt; houten lont). Wanneer je bij een kampvuur bijvoorbeeld zit hoor je het hout ook knisperen, dat effect krijg je met de houten lont ook.

Deze geur kun je als volgt omschrijven:

Top note klimop, mandarijn, salie bloesem, cassis
Middle note hennepzaad, paardebloem, rode klaver, vijgen, mos
Base note patchouli, cederhout, gerookte vetiver, sandelhout

Langdurig plezier van de kaars

Woodwick heeft van elke geur 4 verschillende formaten kaarsen in de collectie. Alle formaten branden mooi op en ook belangrijk, ze blijven altijd dezelfde geur af geven! De kaars zal niet tot op de bodem opbranden maar wat onder op de bodem blijft zitten kun je wel weer gebruiken in een wax melt brander. Zo kun je de volledige inhoud gebruiken.

De kleinste kaars is de mini candle. Deze heeft al 20 brand uren! De volgende variant is de medium candle die 60 brand uren heeft, de large candle heeft maar liefst 130 brand uren! Deze 3 kaarsen hebben allemaal de houten lont in het midden zitten. De breedste variant is de ellipse candle, deze heeft een brede lont dus daardoor ook een brede vlam. Deze kaars maakt wat meer geluid en heeft 50 branduren.

 

Bij elke bestelling leveren wij ook een flyer van Woodwick erbij, hier op staan tips om de kaars mooi te laten branden. Zo kun je van gaan genieten van de heerlijke geurkaarsen van Woodwick!

Crackles as it burns!

Let op! geur kaarsen kunnen niet retour gestuurd worden.

Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen