| Time For Nature
Zandbruine winterkoning | Time For Nature

Metalbird winterkoning

€ 39.95
Dit product is uitverkocht.

De zandbruine winterkoning van Metalbird voelt zich eigenlijk overal thuis. Op een mooi houten blokje aan de vijver, of in de boom. Als je het perfecte plekje hebt uitgekozen heb je alleen een hamer en ladder nodig om hem te plaatsen. Verder hoef je niets te doen behalve te genieten van je nieuwe vogel.

Wist je dit over de winterkoning?

Het verhaal gaat dat de winterkoning, die toen nog geen winterkoning heette, bij een wedstrijd om het koningsschap der vogels op een slimme manier won. De vogels besloten een wedstrijd te organiseren en de vogel die het hoogst kon vliegen zou koning worden. De winterkoning schatte zo in dat hij kansloos was, tenzij hij een list verzon. Hij verstopte zich in de veren van de arend en toen de arend niet meer hoger kon komen, begon de winterkoning aan zijn vlucht. Sindsdien houdt hij van trots zijn staartje omhoog.

Waar is de winterkoning silhouet van gemaakt?

Deze silhouet winterkoning is gemaakt van cortenstaal wat een mooi bruin roestig laagje krijgt na plaatsing. Als er na een tijdje een laagje roest op het stoere staal van onze troglodytes troglodytes komt, krijgt ze bijna haar originele kleur. De winterkoning silhouet is 21 cm hoog en steekt 29 cm uit.

Wij hebben meer dan alleen de winterkoning

In ons assortiment hebben wij van het merk Metalbird niet alleen de zandbruine winterkoning, maar ook de boomklever, kolibrie, merel, mus, roodborst, specht, steenuil, kuifmees en zwaluw.

Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen