Olive wood watch Greentime | Time For Nature
Duurzaam horloge met duidelijke tijds weergave | Time For Nature
olijf houten horloge met zilveren cijfers | Time For Nature

Houten horloge ZW059A

€ 109.00

Dit horloge (ZW059A) is een van de horloges uit de Olive Collectie van GreenTime. Vanwege de kleinere kast is het model met name geschikt voor dames, maar gezien de verstelbare schakelband kan het horloge ook door heren gedragen worden. De doorsnede van de kast is 3,6 cm.

Van welk materiaal is het houten horloge ZW059 gemaakt?

Het ZW059 horloge van GreenTime is gemaakt van FSC hout. Het FSC keurmerk geeft aan dat het hout uit duurzaam beheerde bossen komt, zodat de bosbouw beschermd blijft.
De horlogeband en de kast bestaan uit hout, daardoor krijgt het horloge een unieke uitstraling! Elk horloge is uniek, omdat hout nooit hetzelfde is. De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en hoeveel houtnerven er zichtbaar zijn.

Elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW059 serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW059A Olijf hout

Ben je op zoek naar dit model maar dan een slag groter? Dan is het model ZW058A een geschikt model.

De sluiting van het houten horloge is van roestvrij staal en het glas is mineraal glas.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Bij de horloges van GreenTime met een schakelband is er een mogelijkheid om het horloge op maat te maken. Een aantal van de schakels kunnen eenvoudig worden verwijderd. Bovendien is het een optie om de omtrek van je pols bij het bestellen door te geven, zodat wij het horloge hier direct voor je op maat maken!

Niet bekend wat de omtrek van je pols is? Geen paniek, we leveren het horloge met een verstel tool. Hiermee kan je gemakkelijk zelf het horloge op maat maken. Klik hier voor een uitleg over het gebruik van de verstel tool.

Specificaties Houten horloge ZW059A

36 mm
Miyota 2035
Olive
Nee
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen