| Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature

Houten horloge solar ZW119A

€ 199.00
Dit product is uitverkocht.

Laat de zon maar schijnen op dit houten horloge

Dit houten horlogehorloge van GreenTime werkt volledig op zonne-energie. De solar techniek in dit houten heren horloge zorgt ervoor dat de je horloge niet stil komt te staan. Elke keer dat de solar cel met licht in aanraking komt vangt die het licht op en zet dit om in energie. De energie wordt ook opgeslagen in een accu en werkt het horloge ook in het donker. 1 Dag binnen zitten? Geen enkel probleem, wanneer de accu is opgeladen kan die enkele maanden mee! Maar niet te lang binnen blijven zitten natuurlijk, dan kun je niemand dit mooie horloge laten zien!

Van welk materiaal zijn de ZW119 horloges gemaakt?

De ZW119 horloges van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout, zo zorgen ze ervoor dat al het hout uit goed beheerde bossen komt. De horlogeband en de kast is van hout gemaakt die een unieke uitstraling geeft aan het horloge!
De basis van dit horloge is staal, de kast en de middelste schakels zijn hiervan gemaakt. Dit zorgt ook voor meer stevigheid.

Elk houten horloge is uniek, hout is nooit hetzelfde! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en ook hoeveel houtnerven  zijn er te zien.

elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW119 solar serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW119A Ebony/zebrawood
ZW119B Ebony

De sluiting van het horloge is gemaakt van roestvrij staal en het glas is gehard mineraal glas.

Kan het horloge tegen water?

Omdat het hele horloge van hout is gemaakt zijn de horloges niet waterdicht. Handen wassen of een beetje regen kan geen kwaad.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Alle horloges van GreenTime met een houten schakelband zijn opgebouwd uit houten schakels waarvan er enkelen kunnen worden verwijderd. Deze kunnen eenvoudig worden verwijderd, je kunt ook de omtrek van je pols doorgeven bij het bestellen zodat wij hem direct op maat maken!

Wil je liever het horloge zelf op maat maken omdat je de maat niet geeft of omdat je het als cadeau wilt geven? Geen probleem, we leveren er een gratis verstel tool bij zodat je dit eenvoudig zelf kunt aanpassen. Hier leggen we het je uit hoe het werkt.

Specificaties Houten horloge solar ZW119A

43 mm
Epson AS01 solar
Zebrawood
Nee
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen