| Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature

Houten horloge solar ZW119B

€ 199.00
Dit product is uitverkocht.

Houten horloge dat loopt op de zon

Dit horloge van GreenTime werkt volledig op zonne-energie. De solar techniek in dit houten heren horloge zorgt ervoor dat de batterij altijd is opgeladen of wordt opgeladen. Dus ook als je een dag binnen zit blijft het houten horloge gewoon lopen. Bij een volle accu kan het uurwerk enkele maanden blijven lopen.

Van welk materiaal zijn de ZW119 horloges gemaakt?

De ZW119 solar horloges van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout, zo zorgen ze ervoor dat al het hout uit goed beheerde bossen komt. De horlogeband en de kast is van hout gemaakt die een unieke uitstraling geeft aan het horloge!
De basis van dit horloge is staal, de kast en de middelste schakels zijn hiervan gemaakt. Dit zorgt ook voor meer stevigheid.

Elk houten horloge is uniek, hout is nooit hetzelfde! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en ook hoeveel houtnerven  zijn er te zien.

elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW119 serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW119A Solar Ebony/zebrawood
ZW119B Solar Ebony

De sluiting van het solar houten horloge is gemaakt van roestvrij staal en het glas is gehard mineraal glas.

Kan het horloge tegen water?

Omdat het hele horloge van hout is gemaakt zijn de horloges niet waterdicht. Handen wassen of een beetje regen kan geen kwaad.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Alle houten horloges van GreenTime met een houten schakelband zijn opgebouwd uit houten schakels waarvan er enkelen kunnen worden verwijderd. Deze kunnen eenvoudig worden verwijderd, je kunt ook de omtrek van je pols doorgeven bij het bestellen zodat wij hem direct op maat maken!

Weet je zo de maat niet, ga je het cadeau geven of wil je het liever gewoon zelf op maat maken? Geen enkel probleem, we leveren een gratis verstel tool bij je bestelling waarmee je eenvoudig de schakels kunt verwijderen. Hoe dat werkt bekijk je op deze pagina.

Specificaties Houten horloge solar ZW119B

43 mm
Epson AS01 solar
Hout
Nee
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen