Retro wekker van Greentime met speaker | Time For Nature
Duurzame wekker van hout gemaakt en kunsstof | Time For Nature
Greentime wekker met hout en bluetooth speaker | Time For Nature

Houten wekker ZWC123c met speaker

€ 79.00
Dit product is binnenkort weer leverbaar. Heb je vragen over dit model, neem dan gerust contact op.

Retro houten wekker met speaker

Je hebt vast al wel eens van de houten horloges van het Italiaanse merk GreenTime gehoord! Maar naast de brede horloge collectie hebben ze ook altijd andere toffe lifestyle producten in het assortiment. Daar is deze houten wekker met bluetooth speaker er een van!
Hoe gaaf zal dit staan in de woonkamer of gewoon op het kantoor bij je terwijl je er muziek uit de speaker komt!

De vorm en de kleur doen je meteen denken aan de retro televisie of radio, het zal ook echt een blikvanger worden op je tafel.

Perfecte combinatie

Deze wekker is een super combinatie van de tijdsweergave maar ook om te genieten van de tijd! Zo kun je de wekker die op een AA batterij werkt zetten en ga je wakker worden met een piep geluid. Zodra je wakker bent of gewoon overdag muziek wilt luisteren schakel je de bluetooth speaker in. Deze speaker werkt op een accu, wanneer die volledig is opgeladen kun je tot 6 uur muziek luisteren. De accu is op te laden via de meegeleverde usb kabel.
Connect de speaker eenvoudig via bluetooth met je telefoon of tablet en luister naar de muziek waar en wanneer je maar wilt.

Geen bluetooth binnen handbereik? Zet dan je favoriete muziek op een SD kaart en stop die dan achterin de GreenTime ZWC123C. Deze zal automatisch worden afgespeeld wanneer je hem aan zet.

Specificatie GreenTime wekker ZWC123C

Het formaat van de ZWC123C is 124x50x98 mm, erg handzaam dus. De wekker is gemaakt van Sandelhout aan de buitenkant en de binnenkant is gemaakt van kunststof.
De speaker werkt op bluetooth en de telefoons / tablets die IOS & Android hebben kunnen hiervoor gebruikt worden.
Het opladen van de accu gaat via de meegeleverde usb kabel, met een volle accu kun je tot 6 uur muziek afspelen. Let op, de wekker geeft een piep en je kunt niet wakker worden met muziek.

Een andere variant is de ZWC123A.

 

 

Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen