| Time For Nature
 | Time For Nature

Zwitscherbox beech wood

€ 59.95

Haal de ontspanning door natuur naar binnen

Door de hedendaagse planning en nieuws berichten vergeet je soms om even te ontspannen. Dit is natuurlijk wel erg belangrijk voor je! De Zwitscherbox helpt je hierbij, wanneer je voorbij dit vogelhuis model loopt activeer je de beweging sensor en krijg je 2 minuten lang ontspannende vogelgeluiden te horen. Hierdoor neem je even een momentje voor jezelf om te ontspannen en relaxen.

Ideaal voor thuis of op kantoor is, het vrolijke getjilp van vogels laat ons in een wereld duiken zonder stress en tijdsdruk. We ademen erdoorheen en komen tot rust. Zie het als een boswandeling: we horen het verfrissende lied van vogels, onze ogen zijn zacht en de adem dieper. Dat is gezond voor lichaam en geest!

De Zwitscherbox kan overal worden geplaatst of aan de muur worden gehangen. Het tjirpen wordt geactiveerd door een bewegingsmelder. Als er geen nieuwe impuls komt, vervaagt het geluid na ongeveer twee minuten opnieuw. Met het kleine wiel aan de zijkant van het volume kan optimaal worden aangepast, of de Zwitscherbox worden uitgeschakeld.

Leuke verassing met een gezond resultaat

Iedereen die in de buurt van de Zwitscherbox komt, activeert een verfrissend getjilp van vogels door middel van een bewegingsmelder, die na ongeveer 2 minuten verdwijnt. Perfect bijvoorbeeld voor de sanitaire ruimte - daar hebben we rust en stilte. En de Zwitscherbox herinnert ons eraan: adem diep in, ontspan, laad uw batterijen op.

Simpel en effectief

Omdat het geen stroomkabel nodig heeft, kan het gemakkelijk overal worden geplaatst of aan de muur worden gehangen. Je tjilpen wordt geactiveerd door een bewegingsmelder. Als er geen nieuwe impuls komt, vervaagt het geluid na ongeveer 2 minuten weer. Met het kleine wiel aan de zijkant kunt u ook uw Zwitscherbox uitschakelen en het volume perfect aanpassen aan uw sfeer.

 

Materiaal voorfront:  hout beech, body: plastic | Afmetingen: B 110 x H 145 x D 35 mm | Batterijen: 3 stuks AA

Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen